Gästbok

Skriv gärna ett inlägg i vår gästbok!

 1. Anders från Vebomark

  Tack alla Ni som arbetat med de fantastiska lederna. Tillbringade påskhelgen i Blackhamn, helt fantastiska leder runt Lövångerstrakten

 2. Walter från Gärde

  Ditt inlägg Tack för allt jobb ni lagt ner till dessa fantastiska leder som är ett nöje att köra på???? suveränt ???? BrittInger o Walter (gärde)

 3. Emma från vallen

  Hej! jag har precis köpt mig min första egna skoter jag har ett önskemål över huvudtaget , att föröka börja märka upp än tydligare vars lederna gå med röda kryss märken och namnskyltar mvh Emma =)

 4. Jan från Lövvattnet

  Hej Helge! Nu fungerar "retroskoter.com" igen efter ett serverproblem utom min kontroll, men Nico som sköter forumet har fått igång det nu i afton. All info finns här inkl anmälningslänk: https://www.retroskoter.com/viewtopic.php?f=11&t=16520

 5. Helge

  Hej. Var anmäler man sig till skoterträffen? Hemsidan verkar inte fungera sedan en och en halv vecka.

 6. Namn

  Hej Rasmus! Ja än så länge går det bra åka i Lövångerområdet iom dom kalla nätterna som varit nu ett tag. Vi får hoppas det går åka nån helg till! Mvh Janne.

 7. Rasmus Eberhardt från Gärdsmark

  Hej hej Jag tänkte höra mig för hur lederna ser ut nu på vårkanten vill framförallt veta hur leden mellan lövånger broträsk å vidare vebomark /vallen/svarttjärn Hade tänkt komma å köra i hembyarna Men frågan är ju om de går nu när det varit så varmt?? Tacksam för svar Mvh Rasmus Eberhardt

 8. Janne från Lövvattnet

  Hej Emil! Det finns inte någon officiell skoterled genom Kåsböle i dagsläget. Angående ledkarta så finns den att skriva ut via vår hemsida/länk till Skellefteå Kommuns hemsida. Gå in under "Ledrapporter" på vår hemsida så hittar du länken, sen väljer du "Skoterleder" i menyn och väljer vidare vilket område du vill skriva ut. Mvh Janne,Ordf LSK.

 9. Emil från Robertsfors

  Samt vars kan man införskaffa led kartor?

 10. Emil från Robertsfors

  Hej,tänkte kolla om nån vet om det går nån led igenom kåsböle nuförtiden?

 11. Anna från Umeå

  Hej Jag undrar om nån av er kan hjälpa mig, jag önskar hyra en skoter en dag eller några timmar. Dvs under den dag som min dotter och hennes man bor på Lövångers Kyrkby. Det ska finnas ett skoterspår bakom "stor stugan" men Lövångers Kyrkby har ingen uthyrning av skoter. Jag har inget datum ännu, men maila mig gärna om du vet någon som kan hyra ut en skoter. vaniljljus1@live.se Vore tacksam om jag fick några tips på företag. Häls Anna. : )

 12. Janne från Lövvattnet

  Tack så mycket!

 13. Namn

  Hej hej. Vill bara tacka för en fantastisk dag då det var lövångerträffen bra jobbat alla arrangörer och marinas.

 14. jontte från Lövånger

  buurrrr känner ni det har blivit lite kallt i alla fall, kanske snö och vinter inte är en myt!!!!

 15. Abborrträsk handel AB från Abborrträsk

  Ditt Hejsan I Abborrträsk 20 km söder om Arvidsjaur har Affär´n i byn en stor fin möblerad lägenhet med 8 bäddar att hyra ut där man kan köra skoter direkt från dörren. Lägenheten är ovanpå Affären där man kan fika och köpa det man behöver samt tanka. Det kostar 690:-/ dygn, 500:- för städning, 100:-/ pers. för sänglinne är man några stycken blir det billigt. Abborrträsk ligger i Tjärnheden området och det finns otaliga sjöar att fiska i om man vill det, fiskekort köper man på Affär`n. För mer info om området och bilder på lägenheten kolla på denna sida. https://www.facebook.com/Abborrtrask Vid frågor eller bokning maila affaren@abborrtrask.se eller ring Affären 0960-50011 (vardagar 9-17.30) Välkommen! inlägg

 16. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Bra jobbat Simon i Vallen! Tror ni det kan bli någon led upp till "Lilln" i vinter?

 17. Simon från Vallen

  Nu har vi här i vallen varit ute o sätt upp en del ny skyltar o kryss och lite röjning så nu kommer det att finnas en tydlig anslutning mot Mjödvattnet nu är det bara snön o kylan som fattas

 18. Nils-Olov Lindberg från Österskär

  Nu finns ett spår mellan Marssjön och Lövånger men behövs lite röjning, några broar och lite anmärkning dant snö. Mvh Nils-Olov

 19. Janne från (Snö)Lövvattnet

  Bra jobbat Peter, de ska va lite (ganska) kallt o besvärligt me skoter ;-)

 20. Peter från ytterbyn

  Kallt som satan .. Ruskade liv i ockelbon idag och packade lederna runt Ytterbyn. mellan skogsbilsvägen och burgärdan är det packat nu : )

 21. Janne från Lövvattnet

  Kring Fjälbyn är det kört vet jag, kan inte svara på hur det ser ut i övrigt just nu och räkna med flövatten på sjöarna, istjockleken vet jag inte och törs inte säga nåt om heller.

 22. andreas från uttersjöbäcken

  är lederna kring uttersjöbäcken, fjälbyn, önnesmark packade, och hur ser sjöarna ut? mvh andreas

 23. Jan från Lövvattnet

  Bra jobbat i Vallen! Mvh Janne.

 24. Simon från Vallen

  Hej har nu börjat packa lite leder här i vallen men det blev lite kallt i kväll -27 brr men det får man ta (-:

 25. Janne från Lövvattnet

  Nja Jontte......känns väl inte som nåt bra skoterföre just nu men innan februari måste de väl ha ordna upp sig tycker jag ;-) Everest 440,trevligt, har inget minne av att vi haft med en sån maskin tidigare, de blir nog bra,annars får du åka snöre baki Vikingen men de vore väl ett nederlag? ;-) :-) Mvh Janne.

 26. jontte från lövånger

  Ditt inlägg jaha vintern är här eller? förutom rajden så har det införskaffats en everst 440 hoppas att den ska gå hela varvet på veteranträffen i februari!!!!!!

 27. Janne från Lövvattnet

  Dekaler beställda! :-)

 28. peter från ytterbyn

  Håller med jack....en sticker på ockelbon vore fint : )

 29. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Hej Jack! Det finns en "plan" från min sida att ta fram något slags klistermärke för klubben, jag återkommer om det. Mvh Janne

 30. Jack Estreen från Ytterbyn

  Va?! Får man inget tjusigt klistermärke att sätta på skotern som medlem?

 31. Jan från Lövvattnet

  Haha :-) Med tanke på att vi varit på östersia idag o sätte upp brano många ortsnamnstavlor i korsninga la ve dig se köst he 500:e ba du ta ut:n borda garage deri Fjällbynn !! :-)

 32. Thune från FJÄLBYN

  Hej Janne. en fråga, är medlemsavgiften trehundra även om man mest kör öster om e4:an? Rykten säger att lederna inte är hundra på västre sia speciellt den här årstiden.

 33. Janne från Lövvattnet

  Hej! Skriv gärna några rader i vår gästbok vid besök! Med vänlig hälsning Janne.

 34. Roger från lövånger

  Ditt inläggjäkla fin å rolig led från lövånger till ånäset :)..en helt annan historia från ånäset till robban vill jag lova,behövs troligen fjädringsväg på ca 1,5m för att åka mjukt å skönt där hehe

 35. Lasse Danielsson från söderåsen

  Hej alla veteran skoter intresserade. Jag har en evinrude 1969:a i jättefint skick(se annons på blocket) till salu. Om någon är intresserad av att köpa den, så skall jag åka upp till Umeå den 8:e- 9:e feb. och kan ta med den upp dit. MVH Lasse

 36. Friluftsfrämjandet från Lövånger

  Backen har öppet söndagar 11-15 från imorgon där det även säljs fika till bra priser..

 37. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Tack för din insats Kenny! Mvh Janne.

 38. Kenny från Övre Bäck (Granliden)

  Tänkte medela att Botnialeden från Önnesmarkskorsning å ända till Bureå är sladdad nu idag den 28/12 och är mycket trevligt ledskick!!! Var lite hurrvitt...men lätt värt d :D /Kenny (Bureå Skoterklubb)

 39. Namn

  Hjälm upphittad i Vebomark. MVH Anders 070-545 26 52

 40. Janne Löfroth

  Ok Oskar,tack för info! Blir ev uppkörning här i helgen,isarna är dåliga med flövatten tyvärr ! :-( Mvh Janne.

 41. Oskar från Daglösten

  ( vart ingen namn i förra ????) Hej, var ute å finkörder idag med vikingen så det vart ett dubbel "spår" från daglösten till nånstans efter leden ( osäker på var) var inga problem att köra över diken och liknande ( ingen aning hur sjöarna är)

 42. Namn

  Hej, var ute å finkörder idag med vikingen så det vart ett dubbel "spår" från daglösten till nånstans efter leden ( osäker på var) var inga problem att köra över diken och liknande ( ingen aning hur sjöarna är)

 43. Janne från Lövvattnet

  Längtar ni till skoterföret eller? :-) Mvh Janne.

 44. Greger från Vebomark

  Ny sladdat; Vebo-Vallen, Vebo-inte riktigt till Bursiljum, Vebo- enbit mot Brände och Vebo-Lövånger. Mvh Greger

 45. Janne från Lövvattnet

  Bra jobbat Greger,de var inte dåligt!! Blev (positivt) fundersam dan efter årsmötet när jag skulle sladda till Orrmyran över att Veboleden från Lövånger var nysladdad! :-) Misstänkte att de var nån från erat håll som varit framme,jagblev glad! :-) Mvh Janne.

 46. Greger Olsson från Vebomark

  Kallt nu men lämnar ändå ledrapport. Söndag -sladdning Vebo-Sandsjön, Vebo-Fäbostugan och Vebo-Lövånger. Måndag -körde upp Fäbostugan-Vallen med en del huggning och ovanligt mycke snöskottning. Tisdag -körde upp Sandsjön-Bursiljum. Sladdade Vebo-Bursiljum och Vebo-Vallen. Mvh Greger

 47. Janne Löfroth från Lövvattnet

  De var konstigt Rikard,Kälsberget kom upp nu på första sidan med bild och allt (slumpvisa utflyktsmål kommer upp på första sidan)men de finns som du säger inte med på "Utflyktsmål"sidan.Jag ska kika på det! Mvh Janne.

 48. Rikard

  Saknar Kälsberget som utflyktsmål!

 49. Rikard

  Ditt inlägg

 50. Oskar från Daglösten

  Välkomna på Skoter Café i Övre Bäcks Byagård! Lördagen den 10 mars mellan klockan 10.00 – 15.00 har vi försäljning av varmkorv och fika. Man är såklart välkommen även till fots, cykel, skidor, spark, bil… Kom och surra och fika med oss!! Skyltat från Botnialeden VÄLKOMNA!! Ev vinst går till byaföreningen.

 51. Namn

  Visst kommer ni till skoter cafe i Övre bäck den 10mars :)

 52. Matte från Lövånger

  Ditt inläggRöset's skidbacke öppnar Söndag 5 Februari ! Fikaförsäljning mellan Kl 11-15 . Vi kommer att ha fikaförsäljning alla Söndagar fram till den 25 Mars.. MVH/ Friluftsfrämjandet Lövånger

 53. Robertsfors Skoterklubb från Robertsfors

  VÄLKOMMEN PÅ SKOTERVISNING I ÅKULLSJÖN! Söndag 5 februari 2012, kl 11-14 så anordnar Robertsfors Skoterklubb skotervisning i Åkullsjön. Yamaha, Ski-Doo, Lynx, Polaris samt Arctic Cat kommer att finnas på plats. Mer info och vägbeskriving hittar ni på www.robertsforsskoterklubb.se.

 54. Janne från Lövvattnet

  Hej! Ja leduppkörningen kommer väl att komma igång så snart någon har möjlighet att börja ut o packa.Problemet är att isarna är dåliga och förmodat flövatten vliket ger problem direkt på leden från Lövånger mot Granliden då leden går på Hökmarksträsket en lång sträcka,nytt för i år.Kan tänkas att om det får ligga till sig några dagar att de blir bättre och att det fryser igenom snötäcket som ligger på isen nu. Mvh Janne.

 55. Namn

  när börjas leden sladdas? har varit ute å finkört så leden är uppkörd runt daglösten för stunden

 56. Janne från Lövvattnet

  Ja,de är lite skralt med snö tyvärr :-( Jag hoppas också på snö,Lövångerträffen närmar sig med stormsteg! Gott Nytt År till Er också och alla andra besökare här på hemsidan! Mvh Janne.

 57. Ulla Danielsson från Älgnäs

  Eftersom snön lyser med sin frånvaro i Fjälbyn, åker familjen Söderberg skoter i Skellefteå istället. Vi hoppas att vädergudarna ska vara med oss och ge oss snö i Fjälbyn till Trettondagshelgen. GOTT NYTT ÅR på er alla.

 58. Janne från Lövvattnet

  Hehe Thune,ja nu fick du till he ! :-) Klack he till ? :-) Ja nu är he då bara regn o blåst!!! Mvh Janne.

 59. Thune från Fjölis

  Hej du Janne! Okey visserligen kom det lite snöflingor, men jag måste ändå säga att du är bättre som spåRman än spåman. Hajar du SPÅRman! He tyckt jäg var rolit.

 60. Janne från Lövvattnet

  Första snöflingorna har landat nu! :-)

 61. Janne Löfroth från Lövvattnet

  I helgen kommer första snön.....! ;-)

 62. Janne från Lövvattnet

  Hej Arne. Här är en länk till SNOFED som verkar sälja samma modell av kryss som vi använder. Mvh Janne. http://www.yourvismawebsite.com/nya-snofed/ledkryss

 63. Janne Löfroth från Lövånger

  Hej Arne! Jag hör av mig under dagen ang var kryssen kommer ifrån,vi har gjort ett gemensamt inköp denna gång via Skoteralliansen där alla klubbar i Skellefteå Kommun ingår. Dom är riktigt fina med förborrade hål osv. Tack för berömmet också,de värmer i värmen :-) Mvh Janne.

 64. Arne Näsvall från Grövelsjön i norra Dalarna

  Ditt inlägg; Vill först berömma er fina hemsida och erat fina arbete i klubben. Min fråga är vart köper ni era ledkryss från? När jag sökte på ledkryss kom eran sida upp, mycket trevligt.Därför frågar jag er. mvh. Arne

 65. Janne från Lövvattnet

  Hej Ulla,ja de blir till att plocka fram grillpinnen snart,så man är beredd när det bär till ! :-) Mvh Janne.

 66. Ulla Danielsson från f.d Elgnäs

  Varit ut och tittat på bilder från utflycktsmål i Lövångersområdet, Inte utan att man blir sugen på snö och grillad korv.

 67. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Hej! Har vi några besökare på vår hemsida? Skriv gärna en rad eller två vad du tycker om den,eller nåt helt annat kul gällande snöskoter! :-) Mvh Janne.

 68. Maria Söderberg från Stockholm

  Roligt att se att sajten börjar leva upp inför säsongen! Hoppas på julesnö så man hinner göra några mil.

 69. Janne från Lövvattnet

  Varmt och olidligt just nu! Längtar till hösten/vintern! :-)

 70. kjell engdahl från sjöbotten

  Ditt inlägg Har kört lederna runt samhället å b-åsenleden mot kulberget,fantastiskt vad fina leder ni åstadkommit På vägen hemåt mot Sjöbotten på leden förbi Hökmark stötte jag på problem. Här har markägaren brutit ny mark med flisning av stubbar ,vilket väl är okej.Men. . . och här är problemet. Varför inte åtminstone släta till plogkanterna när man som i det här fallet helt röjt bort snön . Jag är jättetacksam att jag inte körde på kvällen. Borde inte ett sånt ingrepp föranleda , åtminstone ett litet tillmötesgående från snöröjaren,jag är glad att inte en olycka skedde.Påtalade detta för föraren men fick inte nåt jättegensvar.Hoppas att det åtgärdades senare

 71. Janne från Lövvattnet

  Ok,Christer! Hälsa o tacka för hjälpen! Mvh Janne.

 72. Christer Dahlberg från Bygdeå

  Hej Janne! Det var bl.a. vi i gänget från Robertsfors Skoterklubb som stod där och drog upp skotrar. Jonas Skillerstedt fick tag i en spade som vi hade med oss, så kunde vi skotta igen hålet. Bara kul att vi kunde hjälpa till. Mvh Christer

 73. Janne från Lövvattnet.

  Jag vill passa på att tacka dom från Ånäset (?)(Gunnar Holgersson?) Bygdsiljum (?) som agerade funktionärer och hjälpte till att dra fram skotrarna in på LÖVIND(Industrihuset) när det blev ett djupt hål vid uppfarten till Industriplanen och problem med framkomligheten,tack för hjälpen! Mvh Janne.

 74. Janne från Lövvattnet

  Hallå Jonas! Kul att ni gillade paraden och skotrarna. Lövångers Skoterklubb är inte ägare av Lövångers Pizzeria,så därför kan vi inte påverka öppettiderna.....vi försöker ägna oss åt kärnverksamheten i klubben,dvs skoterrelaterad verksamhet.... Mvh Janne.

 75. jonas Skillerstedt från robertsfors

  Vi for ju ett glatt gäng från robban och fick se mycket skotrar och det var jätte trevligt, men när vi skulle äta så blev vi besvikna, hade tänkt käka på pizzerian, men den öppnade inte förrän klockan 13.00. Vi var ju hungriga redan klockan 11.00, tyvärr så blev det bara en korv med stå plats. Så helhetsbetyget blir bara 2 snöflingor:(

 76. Majken Bodén från Bissjön

  Ditt inlägg Lycka till i morgon med skoterparaden och hela er dag. På Näsåkern har LUAIK Hockeyns Dag hela dagen, så det blir en dag med full fart i samhället! Senare under kvällen har vi middag med dans på Storstugan där Expanders spelar. Vi har eftersläpp från kl. 21.00 för 120 kr där garderob ingår i priset. Dans/pub sugna från skoterfolket hälsas välkomna dit. Mvh från kansli LUAIK, Majken Bodén

 77. Janne från Lövvattnet

  Vill man se paraden genom samhället är det lämpligast att parkera sin skoter nere vid busstationen(Industrihuset) och gå upp till samhället, då paraden kommer dit (Industrihuset) efter passagen genom samhället. Observera att det naturligtvis är skoterförbud i samhället utanför ledsystemet frånsett för veteranskoterparaden som sker med speciellt tillstånd av bla Skellefteå Kommun. Mvh Janne.

 78. Janne från Lövvattnet

  Hej Jonas! Start för paraden sker på LEAB:s (Lövånger Elektronik:s parkering kl 10,00. Färden börjar ca 700 meter på skoterled för att sedan gå in på Raningsvägen (vägen från LEAB in mot samhället) för att ta oss fram till korsningen vid kyrkan.Där åker vi över till Kyrkstaden och åker där en slinga ner till Storstugan,för att vidare åka till Folkets Hus där vi kommer att passera över parkeringen,för att sedan åka förbi skolan och ner mot brandstationen där vi går in på leden igen för att sedan åka in på LÖVIND (Företagshuset där Lövångers Bygg/Pizzan/Busstationen) är.Där kommer vi att stå i ca 30 min innan vi åker ut på den "ordinarie" utflykten till Uttersjöbäcken.Färdvägen genom samhället kommer att märkas ut i morgon med textremsor "Veteranparaden" samt rallypilar,så att besökare/intresserade ska veta var paraden kommer att gå,för att man ska kunna utse sin "favoritåskådarplats" :-) Kommer också ett "införreportage" i Mellanbygden nu på tisdag som också beskriver lämpliga publikplatser.Mvh Janne.

 79. jonas Skillerstedt från Robertsfors

  Tjenare igen. Har lite svårt att hitta info om när det drar igång och vars?? MVH//Jonas

 80. Janne från Lövvattnet

  Hej Jonas! Vi har alltid haft bra väder,verkar bli så även denna gång :-) Välkomna hit med "moderna saker" ;-) Ni får väl hålla er på behörigt avstånd! ;-) Mvh Janne.

 81. Jonas Skillerstedt från Robertsfors

  Tjenare Lövånger, 12/2 kommer vi nog köra ett gäng från robertsfors med omnejd för att se på gamm skotrar, men vi kommer med modernare saker!! Hoppas att det blir bra väder!!! :)))

 82. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Hallå Dan! Tack för dom värmande orden,kul att allt arbete uppskattas och att man får höra det,det värmer i ledsladdarhjärtat ! Vi är ett fåtal som kämpar med sladdning o underhållet så det är trevligt att få sån god kritik! Mvh Janne.

 83. Dan Nilsson från Piteå

  Hej, har nu varit och åkt på era skoterleder, måste bara säga all heder till dom som arbetar med dessa riktiga kanonleder,,ser fram mot att utvigda åkandet på dessa,,, Mvh/ Dan

 84. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Önskar alla jag känner en God Jul O Ett Gott Nytt (skoter) År!

 85. Janne från Lövvattnet

  Enl bagarn är det ca 80 cm lössnö i Vebomark nu=Yammaföre med andra ord :-)

 86. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Första "riktiga" snön kom idag,men jag skulle gärna se att vi fick lite kyla före snön !! Mvh Janne.

 87. Anders från Medle från Medle

  Mycket snygg hemsida! Inbjuder till besök både på nätet och med skoter :-)

 88. Roger Eriksson från Skellefteå

  Snygg sida, och bro förstås..

 89. Janne från Lövvattnet

  Ja,nu har vi snart betat av alla åtgärder på åtgärdslistan inför denna säsong,så snart blir det.........vars är snööön !! :-) Mvh Janne.

 90. Maria Söderberg från Storstan

  Hörni, vi testar ta bort inloggningen för gästboken igen. Shhh, säg det inte till spambotarna...

 91. Maria från Sthlm

  Man undrar om det fungerar med captchas istället för inloggning...

 92. janne från Lövvattnet

  Hallå! Hoppas att vi iom inloggningskravet ska slippa all dynga som bombarderat gästboken i sommar! :-( Nu laddar vi inför säs-11 som är i antågande! Skriv gärna några rader när du är in här på våran hemsida eller lämna synpunkter m.m. på "Tyck till" sidan som finns ! Ha de bra så länge! Mvh Janne.

 93. Lars från Lövsele

  De är säkert...du har ju sett bilderna på Johan förr...Jag kör ju aldrig fast

 94. Janne från Lövvattnet

  Ok Lars......å jag föddes ur en lavasprutande vulkan på Island o slungades till Sverige.... ;-)

 95. Namn

  Eeeh,ang. fastkörningen så hade jag bara parkerat den högra skotern för att invänta Johan,som låg så långt efter,och så dyker han upp tillslut och lyckas köra fast skotern precis bredvid mig. Jag satt ju alltså inte fast!?

 96. Janne från Lövvattnet

  Jag ska kolla om jag hittar den! Janne.

 97. Maria från Sthlm

  Janne, om du har koll på länken kan du väl posta den under länkar? Eller, maila den till mig så pushar vi för den härifrån iaf.

 98. Janne löfroth från Lövvattnet

  Hej N-O,och tack för senast! Ang ledkartan så har vi inte tryckt nya beroende på att det ska komma en digitaliserad karta som ska täcka alla klubbars ledsystem inom Skeå Kommun.Detta arbete med att ta fram denna karta har dragit ut på tiden och skulle varit klart för flera år sedan,men är utom vår kontroll tyvärr.En karta finns upplagd på Skeå Kommuns hemsida och innehåller alla leder som respektive klubb kört och lagt in med GPS.Vårat ledsystem finns inlagt där sen en bra tid tillbaka.Är lite bökigt att hitta sidan på deras hemsida,men jag tror en ändring är på gång för att göra den mer lättfunnen. Mvh Janne.

 99. Nils-Olov Lindberg från Estersmark/ Åkersberga

  Håller med om att Lövångers leder är riktigt bra, även utflycktsställerna är bra är bara ledkartan som skulle behövas uppdateras som jag kan synpunkter på. Har hunnit varit på ett par ställen under påsken. Skäms lite över att jag inte är medlem när jag utnyttjat leder och utflyktsmål men kommer att ordna med medlemskap för att det är så positivt att åka inomLövångers område.

 100. Jens

  Ditt inlägg Sundbom din slapptask!!!! :))

 101. Janne från Lövvattnet

  Haha,jag visste det! :-)

 102. Johan

  Hallå¨ Pratade just med Tobias P och Jens P. Och dom skulle ta på sig ansvaret att åtgärda punkt 1 tom 9 på åtgärdslistan!!

 103. Janne Löfroth från Lövvattnet

  Grattis Anton! Du har vunnit 1 års ledsladdning med Ockelbo:n :-) Mvh Janne.

 104. Anton Rönnlund från Mångbyn

  haha Först i gästboken på nya sidan :-P

 105. Maria Söderberg från Stockholm

  Hej alla besökare! Hoppas ni kommer uppskatta den nya sidan. Vi mjukstartar såhär lite i slutet av säsongen så får vi se hur det artar sig. Kommentera gärna här i gästboken eller via "Tyck till"-knappen här till höger så försöker vi anpassa oss.