Bilder

Johan Sundbom,Tobias Pettersson,Jens Pettersson har idag byggt ännu en bro i Broänge vid ”nya” passagen bakom ödehuset vid ån. Blev en 3 meters skapelse som kommer göra god nytta då de tidigare varit problem ta sig över här pga att det lutat kraftigt och orsakat en del problem vissa vintrar,men nu är det problemet löst!

Bildcollage på vår nya bro i Lövånger bakom Motorklubben.Blev en fantastiskt fin skapelse och jag tackar alla engagerade för denna insats!

Blandade bilder från Säsongen -11 från vårt ledområde.

Blandat album med bilder från ledarbeten runt vårt ledområde.

Magnus Karlsson och sonen Isak i färd med röjningsarbeten kring Önnesmark hösten 2011

Bilder från Lövångerträffen Årg 5,11/2-2012.Foto:Stefan Lindfors,Stig Lundqvist.

Hej!! Tobias Pettersson,Andreas Melander,Tobias Sandström har rivit/röjt/forslat bort den gamla bron och byggt en ny bro i Mångbyn efter Botnialeden trots snöstorm o djupsnö,jag är väldigt tacksam o imponerad av Er insats!

Bilder från skotervisningen i Lövånger den 16/2-2013.

Med Robert Lundströn/Tobbe Pettersson/Janne Löfroth. Montering stolpar för ortsnamnsskyltar.

En fantastisk arbetsinsats är idag gjord på ledsystemet runt centrala Lövånger och i Önnesmark! Brobygge i Önnesmark,rätning led på Ringleden runt Lgr samhälle, omändring led från Lövånger mot Kråkvattnet för att undkomma sten och ungskog. Dom som gjorde allt detta arbete idag är: Tobbe Pettersson Jens Pettersson Liam Möller Pär Nyström samt undertecknad som var med på ett hörn :-)

Bilder från arbetet i Lövvattnet samt nya sträckningen fram till Storstugan/Lövångers Kyrkstad.

Bilder från nya ledsträckningen till Munkviken,säsongen -19 (181117)