Medlemsskap säsongen-22.


Nu kan du betala din medlemsavgift till Lövångers Skoterklubb för säs-22 med SWISH överföring från mobilen!
Swishnumret är: 1235148135.
Medlemsavgift Säs-22:
Aktiv medlem:300:-
Stödmedlem:150:- Denna summa gäller även ungdom mellan 16-18 år.
Vill du ge ett frivilligt bidrag till föreningen så går det också bra och tas tacksamt emot.
// Janne.

Inför säs-2022!:

Pga ökade kostnader, till exempel stigande priser på bensin till våra sladdskotrar, så kommer styrelsen till kommande årsmöte föreslå en höjning av medlemsavgiften till följande nivå för då nästa säs-23, detta för att ge förutsättningar att behålla den ledstandard vi har idag på vårt lednät.

Stödmedlemsskap/Ungdom 16-18 år: 200:- (Nuvarande 150:-)

Aktivt medlemsskap: 400 :- (Nuvarande 300:-)

Frivilligt bidrag: Valfritt belopp.

Den som önskar får mer än gärna betala enligt den tilltänkta höjningen redan till kommande säsong-22.

Vill man vara ”rätt och riktig” och inte föregå årsmötesbeslutet angående höjningen för -2023, så går det ju bra att betala enligt gamla taxan och lägga till ett frivilligt bidrag upp till den tilltänkta avgiften på 200 :- / 400 :- om det känns bättre,eller så betalar man enligt nuvarande avgift denna säsong-22.

Swishnumret, se foto.

Senaste höjning av medlemsavgiften gjordes år 2011.

Mvh Styrelsen.

Alternativt betala via vårt Bankgiro, se nedan:
Medlemsavgift Säs-22:
Aktiv medlem 300:-
Stödmedlem 150:-
Bankgiro 5403-1547
Ange:”Medlemsavgift säs-22″ samt ”Namn”,”Adress”,samt gärna ”mobilnummer” om det finnes.

”Aktiv” eller ”Stöd” medlem?
Nyttjar du lederna som motionär/promenerar eller dyl så är ett Stödmedlemsskap ett lämpligt val.
Åker du skoter på vårt ledsystem så ser vi gärna ett ”Aktivt” medlemsskap för att stärka vår klubbkassa ooch ge oss förutsättningar att underhålla o utveckla vårt ledsystem i Lövångersbygden.
Tack för att du väljer LSK som Din förening!

Varför vara medlem i Lövångers Skoterklubb?

Lövångers Skoterklubb (våra medlemmar) jobbar helt ideellt med vårt ledsystem för att alla ska kunna färdas säkert och kunna njuta av fina släta välskyltade leder.
Ett ganska omfattande arbete med markägarsamarbeten, röjning, brobyggen, skyltning, sladdning osv.
Allt detta görs helt ideellt.
Utan dessa insatser skulle våra leder snart förfalla vilket sakta men säkert skulle leda till att lederna skulle måsta stängas pga att skyltning försvinner, lederna växer igen, ingen sladdning utförs och blir helt enkelt oframkomliga för snöskoter. Skulle detta ske är chanserna till att åter öppna lederna minimala. Det ledsystem vi har idag har vi successivt byggt upp sedan klubben startade 1981.

Alla som jobbar med ledunderhållet/sladdning tex gör ett fantastiskt/beundransvärt jobb, oftast i det tysta.
Sitta och köra ledsladden en hel dag, mil efter mil när du helst av allt skulle vilja sitta på din egen maskin och vara ute och köra med dina kompisar.
Det gör de ofta på sena kvällar, helger eller annan ledig tid, ideellt för att alla ska få åka så behagligt som möjligt på vårat ledsystem.

Bli medlem idag och börja hjälpa till nu så att du är beredd att ta över när ”vi äldre” kliver av. Vi behöver nytt ”blod” och friska ideer, gärna från Er ungdomar med fräscha ideer och tankesätt.


Det finns någon som sagt att är man aktiv skoteråkare och inte stödjer sin lokala klubb så är man en ”frilöpare” som indirekt lever på andra medlemmars bidrag samt deras arbetsinsatser, hårda ord men så är det idag.

Lövångers Skoterklubb jobbar hårt för ett fungerande ledsystem i Lövångersbygden i samråd med berörda markägare för att vi ska fortsättningsvis ska få fortsätta köra skoter relativt fritt på befintliga skoterleder. Ta ditt ansvar som skoteråkare och lös medlemskap och hjälp oss i det ideella arbetet så att vi orkar hålla klubben vid liv framöver.

Ett medlemskap ger också en trevlig samvaro då du får lära träffa likasinnade snöskoterälskare på våra träffar, utflykter, eller när vi är ute och underhållsjobbar på våra skoterleder.

Tillsammans kan vi göra underverk för vår förening, kom med i gemenskapen du också och lyft föreningen framåt med dina insatser, du är så välkommen!

Är du nyfiken på våran förening/vill gå med som medlem och har frågor? Ring eller hör av dig på annat sätt så ska jag gladeligen hjälpa dig,du är så välkommen!

Med förhoppning om en fin skotersäsong för Er alla ”gamla” som nytillkommande medlemmar !

Mvh Janne Löfroth,Ordf Lövångers Skoterklubb. Mobil:070-3246183, Mail: jan.lofroth@hotmail.com