Dagens körning på ledsystemet!

Hej!

I dag har jag sladdat sträckan Lövånger-Mångbyn-Korsningen mot Önnesmark,hitom Granliden (Botnialeden)

Sträckan Lövånger-Marsjön packad,ej sladdad samt även packat från Marsjön-Juviksskäret.Åkte en bit efter Hällvägen mot Juviksskäret ospårat o packade,sen var det nån vänlig själ där nere som kört den nedre biten och varit duktig o breddat spåret bra.

Även sladdat Lövånger mot Ytterbyn men var tvungen vända vid Kråkvattnet pga flövatten,tordes inte köra ut där trots att de var kört där i går så hade det inte frusit på tillräckligt.

Sladdat samhället förbi tennisplan mot Avafjärden.

Körde Avafjärden efter kanten förbi reningsverket för att sedan korsa rakt över Avafjärden över på andra sidan mot uppfarten mot Kneckis,gick bra,endast lite fuktigt i spåret där jag körde så förhoppningsvis ska det frysa på.

Mellan Lövånger-Gärde efter Botnialeden finns ett dike som det rinner mycket vatten i,är lite besvärligt ta sig över i nuläget,brukar ha skottat igen diket många år men hade hoppats någon annan kan göra det detta år ;-) En bro hade inte heller inte skadat,att tänka på till nästa år,alt åka rakt fram efter kraftledningen en bit till och korsa,men där är i nuläget mycket sly. Om någon vill fara dit med en snöspade (ännu hellre snöraka) o svetta upp sig med att skotta igen diket så vore jag tacksam!

Allt för nu!

Mvh Janne/Vikingoperatör.