Ledsladdning i dag!

Hej!

Idag blev det 18 mil nöjeskörning då vi for till Ljusvattnet/Burträsk för att titta på veteranskoterdragracing. Vi åkte från Lövånger-Vebomark-Bursiljum-Burträsk-Ljusvattnet. Hemfärden gick via Skråmträsk-Klutmark-Sjöbotten-Bureå-Lövånger.

På resan via Vebomark så såg jag hur dålig ledsträckningen mellan Lgr-Vebo var,så jag äntrade sladdskotern direkt vi kom hem och har nyss landat hemma efter en kvällssladdning till Vebo,tar returspåret till Lövånger i morgon när jag åker ner för utflykten till Bureå,de gäller att optimera skoterkörningen nu så här i slutet på säsongen :-)

Vill passa på att också tacka Urban Åberg,Ytterbyn som ställde upp med kort varsel i kväll då jag under sladdningen mot Vebomark kom ihåg dom höga plogkanterna vid vägövergången i Ytterbyn.Ringde Urban från skogen i Broträsk,han var i lagårn,men när jag kom fram till vägövergången hade han varit dit och fixat till vägövergången !!! TACK!

Våran sladdskoter i Lövånger har varit ”ur funktion” ett antal veckor (märkts på ledsystemet runt samhället,men nu är det sladdat igen) pga en omfattande renovering med bla ny matta,helrenoverad boggie m.m. och här vill jag tillägna Jonas Larsson en tacksamhetens tanke som fixat till Vikingen igen och jobbat med renoveringen !!

Mvh Janne